søndag 27. april 2014

Pjoning

I helga har jeg pjona 4 kaffekoppunderlag og to grytekluter med mønster fra Pjoneboka til Monica Schultz. Denne boka er å få kjøpt hos www.pjonica.com, i hennes butikk finner du også garn og flere mønster for nedlasting.
 
Gryteklutene heklet jeg med dobbelt garn, en grå og en grønn tråd Bomull Sport fra Gjestdal på krok 5.5 mm. På de fire siste rundene byttet jeg ut den ene tråden slik at jeg fikk to av samme farge. Siste runde er heklet uten økning og det er heklet en hempe på det ene hjørnet. Disse gikk det fort å lage, jeg brukte ca. 1 time på hver gryteklut + blomster som også er rask å hekle, tre runder heklet med enkelt garn.
 
Koppbrikkene er heklet med enkel tråd og krok nr. 3.5. Samme garn som gryteklutene.
 
Blomstrene er også heklet med Bomull Sport fra gjestdal på krok 3.5. Mønsteret til disse er fra Lisa Gentry og er i e-boken hennes som heter Hooked on Flowers som kan kjøpes og lastes fra www.ravelry.com.  Disse blomstrene har hun kalt Rose Sphere, Heart Petals og Just A Touch.
 
 

 
 

3 kommentarer:

  1. Verkligen snygga virkningar, både grytlappar och underlägg! Och så fint garn, som ser så rustikt ut!

    SvarSlett
  2. Tusen takk, ja det er ett flott bomullsgarn som er billig og jeg liker å bruke dette til slike prosjekt :)

    SvarSlett
  3. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    SvarSlett