torsdag 3. april 2014

Grønnfink

Grønnfinken (Carduelis chloris)  ha vært ofte på besøk hos oss siden vi satt opp fuglebrett. Jeg har i flere dager prøvd å ta bildet av denne og flere andre småfugler mens den har vingene utspent, det er ikke så lett som man skulle tro. I dag fikk jeg ett bilde som overasket meg og jeg var heldigvis kjapp nok på avtrekkeren.
Disse to fuglene hadde ett meget kort raseriutbrudd, i alle fall den ene av dem. Like etter jeg tok dette bildet satt de tett inntil hverandre og spiste. Det hadde ikke jeg tid til å ta bilde av, jeg ble så glad for det forrige bildet så jeg ville laste det på pc for å se om jeg hadde klart å fokusere og om jeg hadde rask nok lukkertid. Det første bildet er redigert - jeg har fjernet den røde pepperkakeboksen og jeg har nok ikke fått vekk alle spor etter den, men jeg syntes ikke den passet helt inn i bilde. Under her er det originale bildet.


 

2 kommentarer:

 1. Den översta bilden är jättesnygg!! Perfekt skärpa och mycket dramatik på samma gång! Perfekt komposition och enkla färger - utan det röda... Du har absolut fått bort det tillräckligt för att lura mig i alla fall!
  Att fota fåglar är inte så lätt, även om man har dem utanför fönstret, så du har lyckats jättebra!

  Förkylningen är bättre nu, jag har jobbat idag.
  Lycka till med virkningarna!

  SvarSlett
 2. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett