torsdag 31. mai 2012

Kaffepause Kjære

På forumet Quiltinorge kom jeg over en along der man skulle sy MugRugs. Dette synes jeg var en god ide å hive seg med på. Dette er prosjekt som er små å rask å lage, det er flott å kunne ha slike som gaver siden de er så raske å lage når man først får tid og lyst.

Det var satt opp flere tema for brikkene og tema en var hjerter.
Hjertene kommer jo da av temaet som er til denne alongen. Fargene ble valgt slik fordi jeg og min kjære har hver sin kaffekopp designet av min kjære og laget av en lokal kunstner. Koppene har akkurat disse fargene.
Det ligger også en historie bak teksten "Kaffepause Kjære".

For noen måneder siden gikk min gamle telefon gaiken, og jeg kjøpte meg ny. Da min nye mobiltelefon kom startet jeg med å lære den å kjenne. Dette var en Samsung GIO så den var jo helt annerledes å bruke enn min 6 år gamle følgesvenn. Min kjære så sitt snitt når jeg ikke fant ut av ting og overtok hele forskningen på mobilen. Senere på ettermiddagen, kl. 19.50 ga telefonen en liten lyd fra seg. Det var fra min kjære som hadde lagt inn ett evigvarende varsel om "Kaffepause".

Han lurte på om jeg ville slette denne meldingen men jeg synes den var så søt at jeg ville beholde den. Så nå plinger min telefon Kaffepause til evig tid fra min kjære. Og det er en god påminnelse om at det er lov å puste litt innimellom også.

Teksten på disse brikkene som jeg har tegnet å laget til oss ble da veldig opplagt "Kaffepause Kjære"

2 kommentarer:

 1. Oi!! Disse var RÅLEKRE!!
  Har lagt meg til som følger av bloggen din også jeg ;)
  Ha ei fin helg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hjertelig takk for tilbakemelding og som følger :)

   Slett