torsdag 24. oktober 2013

Strikket siden sist

 
Dette prosjektet er ikke ferdig enda, og jeg tror ikke det blir det før etter jul. Jeg holder på med et lite quilteprosjekt og noen andre prosjekt som skal bli julegaver. Må prøve og få noe ferdig i tide.
 
Det er et design av Linda Marveng fra boken 2 rett og en vrang, sjerfet stikker jeg med Huldra garn fra Hillesvåg på pinne 2,5. Dette garnet liker jeg veldig godt både å strikke og i bruk som ferdig produkt.
 
 
De blå bildene er av en jakke jeg har test-stikket for henne. Denne valgte jeg å bruke babyull fra Trysil til på pinne 2,5. Jakken er ferdig men jeg har valgt og ikke legge ut bilde enda fordi jeg er usikker på om jeg kan gjøre det før mønsteret er frigitt.


 
Videre har jeg strikket lue og pulsvarmere fra et Lisa Gentry design. Brukte Månetoppen garn og pinne 5 tror jeg det var. Tanken er at dette settet skal bli en gave men jeg er ikke helt sikker på enda hvem som skal få det.


 
 Denne ugle luen har ikke fått påsydd øyne enda. Den er mindre og jeg strikket den med en helt normal fasong isteden for baggy eller hva det nå kalles. Vet ikke helt hvilken størrelse det ble men den passer til ett barn.

1 kommentar:

  1. Så mye fint du har laget. Ser du liker mer og mer hekling. Hilsen mamma

    SvarSlett