lørdag 29. juni 2013

Sommer Blader

Ser at det er lenge siden jeg har blogget, har rett og slett ikke hatt tid til å fortelle om mine håndarbeidsgleder i det siste. Utrolig mye og gjøre nå den siste måneden både på håndarbeidsfronten og ellers. Har fått ferdig flere prosjekter som skal blogges i løpet av ferien men først ut er denne genseren.

Jeg har boken to rett en vrang som er skrevet av Linda Marveng og det er utrolig mye flott i den. Har pekt meg ut flere prosjekt jeg har tenkt og strikke. Jeg er også så heldig at jeg har fått være med og teststrikke ett mønster for Linda Marveng. Mønsteret jeg strikker fra heter Sommer Leaves Sweater og er på engelsk. Mønsteret kommer i Familien den 12. August nr. 17 på norsk.Jeg startet og nøste hesper og strikke prøvelapp den 15. juni og nå er armene ferdige. Jeg måtte gå ned til pinne 2.5 mm for å få riktig strikkefasthet, synes egentlig at jeg får et bedre resultat dess mindre pinner jeg strikker på, det tar bare litt lenger tid enn først tenkt. Jeg strikker med Luxor bommulsgarn fra Hifa, farge nr. 321 og prøver på størrelse XXL.

Videre plan er å ta med bolen på ferie og strikke ved alle mulige anledninger slik at jeg er ferdig
montert til 12. august som er fristen.


Jeg ble ferdig med god margin - 27. juli kunne det tas bilder. Ikke så heldig med bildene, synes ikke jeg klarte å få fram riktig farge. Genseren ble litt stor så neste gang satser jeg på størrelse XL.
 
1 kommentar: