lørdag 20. april 2013

Oppussing og planting

Symaskinen står for tiden i ro og det er det en grunn til. Jeg holder på å pusse opp og male rommet min sønn bodde på. Det skal bli sy og hobbyrom. Samtidig tar jeg vare på noen av tingene som betydde mye for han. De har han hadd i en hylle og de skal få fortsette og stå i hyllen inne på rommet pluss noen ting til som jeg ønsker å ha i minnehylla. Har planer om å sy en minnequilt å henge på veggen her også.Foreløbig har jeg fått malt halve rommet, så er det å flytte alle tingene tilden delen som er ferdig og fortsette med resten av rommet. Dette er den vanskeligste oppussingen jeg har gjort fordi den bringer fram så mange tanker. Egentlig skulle dette rommet pusses opp før han overtok det men på grunn av sykdommen ble det hastverk med å få flyttet han til det rommet og jeg fikk ikke tid til å få det gjort da.


Slik så veggene ut tidligere. Borden var tung å få av og jeg tenkte på hva i verden de tenkte på de som ville ha en slik bord på veggen. Det fungerte best med godt med lunkent vann og en kniv for å få bort borden. Pusset vekk restene med sandpapir til slutt. Var redd den borden kom til å vises etter maling men det ser ut som jeg klarte og fjerne den godt nok. Har kommet litt garn og noen permer med oppskrifter inn her allerede og en del saker etter Lars som jeg ikke har klart og komme gjennom enda. Skjermene skal fordeles til andre rom.


Ute i hagen ser det slik ut men jeg har plantet en del inne slik at jeg er klar til å pynte med blomster ute når temperatur blir riktig. Det har vært mild og regn den siste uken så det smelter godt nå. Vi ser stor forskjell fra dag til dag og veiene er bare nå.

2 kommentarer:

  1. Er nok mange tanker i sving samtidig med at malekosten svinges. Rommet blir lyst og fint.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det har du helt rett i. Jeg er spent på hvordan det blir å sitte her inne å sy,blir sikkert tøffe tanker da også men forhåpentligvis klarer jeg og kose meg her inne.

      Slett