lørdag 7. april 2012

Saksemappe og sommerfugler

Etter å ha mistet tid og lyst til å sy, kom inspirasjon i posten.

Jeg fikk en diger pakke med masse stoff og mønster i. Jeg festet meg spesielt ved noen stoffer og to av disse var 2 rosa stoffer med sommerfugler på. Sommerfuglene er grønn og rosa og jeg bestemmer meg raskt for at disse skal brukes med en gang. Det er slutt på den tiden da jeg skal spare stoffene til noe spesielt. For da får jeg aldri brukt dem. Jeg starter på mønsteret «Saksemappe», design fra Favorittquilt v/Airin Hansen, som jeg har fått i samme pakke.

Jeg har fått brodert ferdig motivet og bestemt meg for hvilke stoffer jeg skal kombinere sommerfuglene med. Forhåpentligvis kan jeg finne frem skjærekniven og symaskinen i dag for å starte med å sette sammen mappen.


Trenger en saksemappe for nå ligger alt å slenger her. På tide å få litt orden i sakene.

Sommerfugler
Tenk at det finnes 2200 sommerfuglarter i Norge, 170 000 arter i hele verden. De finnes i all verdens fargesprakende og vakre fargekombinasjoner. Alle sommerfugler har vinger dekt med små skjell som lager disse fargene.

Grønne og rosa sommerfugler betyr for meg vår. Kombinasjonen rosa og sommerfugl forbinder jeg med bekymringsløshet. Og det beroliger meg og studere disse stoffene.

Når jeg tenker på sommerfuglen tenker jeg på stillhet og bekymringsløshet fordi jeg har aldri hørt så mye som en liten lyd av dem. Jeg har aldri hørt noen si til sommerfugl slik vi gjerne sier til en kongero, at vi vil ha den vekk. Tenk å kunne bare kose seg i stillhet og bekymringsløshet hele livet. Tenk å kunne sveve på en rosa sky….
Lurer på om vi da hadde visst å sette pris på livet?

1 kommentar:

  1. Aldeles nydelig!! Denne fikk jeg også lyst til å sy! :)
    Ha ei fin helg :))

    SvarSlett